Tijdelijke yoga locatie

tijdelijke locatie teja yoga

[COVID-19]

In verband met de Corona maatregelen en in overleg met de gemeente geef ik voorlopig yoga op de buitenlocatie, als het weer het toelaat. De buitenlocatie is op ‘De Weitjes’, naast het sportveld van de korfbal vereniging Blauw-Wit in Goes. Dat is vlak bij het gebouw van ‘Het Goese Lyceum, Pontes, Oranjeweg’.

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus en te volgen met een strippenkaart of losse les. De groepsgrootte is minimaal drie en maximaal vijftien deelnemers en uiteraard handhaven we 1.5 meter afstand en werk je op een eigen matje (zelf meenemen). Ik zorg voor een ondermat, zodat jouw matje schoon blijft.

Voor de lessen, zie het lesrooster. Vanwege de situatie vervalt de Stilte yoga voorlopig tot we weer naar binnen mogen.

Hou de app-groep voor de betreffende les in de gaten voor de laatste berichten over de weerssituatie.

Wil je meedoen? Dat kan natuurlijk altijd!
Maar als je voor het eerst bent, geef je dan even op via het aanmeldingsformulier, dan kan ik je ook op de hoogte houden van de (last minute) veranderingen.

HOE WERKT HET?

Je kunt meedoen als je jezelf bij teja yoga hebt ingeschreven. Zo kan ik het aantal deelnemers controleren, weet ik wie er komt en heb ik je contactgegevens om je op de hoogte te houden van eventuele veranderingen. In verband met de COVID-19 hygiëne maatregelen neem je een eigen matje mee (heb je geen mat, overleg dan even met mij). We verzamelen uiterlijk 5 minuten voor de les op de hierboven aangegeven plek. Mocht het weer niet geschikt zijn die dag, dan sturen we je ruim voor de les een Whatsapp of sms bericht, zorg er dus voor dat we je recente gegevens hebben.