Over Thea

Fotoshoot met Thea

Al jaren deed ik wekelijks hatha yoga, tot mijn docent vroeg of ik verdieping wilde middels een docenten opleiding. Ik ben Lucy nog steeds dankbaar voor haar vertrouwen in me, ook omdat ik jaren later, toen zij met pensioen ging, haar groepen mocht overnemen.

Eind 2017 ben ik begonnen met yoga geven. Ik zat in het afsluitende jaar van mijn 500u opleiding van Yoga college Tilburg, die ik succesvol afgerond heb. Eerder had ik in 2009 al het basisjaar gevolgd aan de oudste yogaschool van Nederland: Saswitha. Sindsdien heb ik bijscholingen gevolgd rondom yoga en hormonen, tiener yoga, ouderen yoga en yin yoga.

Mijn doel is yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Ik geef yoga omdat ik weet dat het mensen helpt om te kunnen ontspannen, om rust te vinden in een hectisch bestaan en om het contact met zichzelf te herstellen. Je mag zuinig zijn op je Zelf en goed zorgen voor je lichaam (je tempel) en daarbij is balans nodig tussen yin (rust) en yang (actie). Zelf had ik ook een weg te gaan (wie niet?) waarbij yoga een levenswijze is geworden, een belangrijke wegwijzer in mijn leven. Ik ben hoog sensitief en voel mensen en situaties goed aan en zo kan ik de juiste aandacht geven aan de groep of  individu. Voel je welkom om via yoga jouw weg te bewandelen.