Over Thea

In 2007 ben ik zelf hatha yoga gaan doen en ik was onder de indruk wat yoga met mij deed. Na die eerste lessen had ik het gevoel een uitgebreide massage te hebben ondergaan! Na verloop van tijd ontdekte ik de vele voordelen van yoga, zoals het ontwikkelen van meer spierkracht en meer soepelheid. Lichamelijk maar ook geestelijk werd ik soepeler! Ik ontdekte dat yoga een manier van leven is. Yoga heeft mij meer balans in mijn leven gebracht. En zo is bij mij langzaam maar zeker de wens ontstaan om anderen dit ook te laten ervaren. Dus heb ik me laten opleiden tot yoga docent…

yapo-yoga-trainerIk heb in 2009 het basisjaar aan de beroepsopleiding Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte voltooid  (100 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN).

Eind 2017 heb ik de yogadocentenopleiding aan het Yoga College Tilburg afgerond (500 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Yoga Alliance Professionals.

In februari 2018 volgde ik de dagworkshop “Dynamische Fusion Hormoon Yoga serie van Sylvia Mullaart”, gebaseerd op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodriques. Deze volgde ik bij Yoga, Herbs and Flow.

Najaar 2018 volgde ik de opleiding “Yoga en hormonen in de wisseljaren van de vrouw” bij Rineke Vierhoven, Pureyoga. Pureyoga is een ‘Certified Training Provider’ bij de Yoga Alliance Professionals en de opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close