Reiki

Namaste handen voor de Reiki behandeling

Wat is Reiki?

Reiki is het liefdevol doorgeven van universele levensenergie via de gever naar de ontvanger, middels de handen. De handen worden zachtjes op de ontvanger gelegd in verschillende posities op het lichaam. Door deze levensenergie te ontvangen, wordt er een beroep gedaan op het zelfgenezend vermogen van de ontvanger, hetgeen kan werken op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel. Een Reiki-behandeling kan herstel op de genoemde verschillende niveau’s brengen waarbij levensenergie haar weg vindt naar díe gebieden, waar de energie het meest nodig is. Reiki is altijd ontspannend en zal je meer in balans brengen.

Waar ontvang je Reiki?

Voor de behandeling zijn er twee keuzes:

  • Je ontvangt Reiki in de praktijk, liggend op de behandeltafel. Je hebt je kleren aan en een deken over je heen.
    Het adres is Yogacentrum CITYZEN, Voorstad 65, Goes.
  • Je ontvangt Reiki op afstand, op jouw eigen rustige plekje. We spreken een moment af.

Wie geeft je Reiki?

Ik ben Teja en naast yogalessen geef ik ook Reiki. Hiervoor haalde ik mijn eerste graad van het Usui healing systeem in 2008 bij Joocke van De Regenboogslang en mijn tweede graad bij Marjon van Kindness for your soul in 2024. Reiki energie is voor mij heel concreet en voelbaar en graag laat ik die energie via mijn handen stromen, zodat bij jou je zelfhelende vermogen actief aan de slag gaat. Vooraf aan de behandeling kan een gesprek plaatsvinden als je wilt, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat kost het?

  • Reiki in de praktijk 60 minuten: € 50,-
  • Reiki op afstand 25 minuten: € 15,-

Aanmelden

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier op de website. Vul de gegevens in en kies voor de optie Reiki. Ik neem na de aanmelding zo spoedig mogelijk contact op.