Over Thea

Fotoshoot met Thea

Al jaren deed ik wekelijks hatha yoga, tot mijn toenmalige docent mij wel geschikt vond voor een yogadocenten opleiding. Mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom en behoefte aan verdieping was groot. Ik ben Lucy nog steeds dankbaar voor haar vertrouwen in me, ook omdat ik jaren later haar groepen mocht overnemen.

Eind 2017 ben ik begonnen met yoga geven. Ik zat in het afsluitende jaar van mijn 500u opleiding van Yoga college Tilburg, die ik succesvol afgerond heb. Eerder had ik in 2009 al het basisjaar gevolgd aan de oudste yogaschool van Nederland: Saswitha. Sindsdien heb ik bijscholingen gevolgd rondom yoga en hormonen, tiener yoga, ouderen yoga en yin yoga.

Mijn doel is yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Ik geef yoga omdat ik weet dat het mensen helpt om te kunnen ontspannen, om rust te vinden in een hectisch bestaan en om het contact met zichzelf te herstellen. Je mag zuinig zijn op je Zelf en goed zorgen voor je lichaam (je tempel). Daarbij is balans nodig tussen yin (rust) en yang (actie). Zelf had ik ook een weg te gaan (wie niet?) waarbij yoga een belangrijke wegwijzer in mijn leven is geworden. Ik ben sterk intuïtief, hoog sensitief en voel mensen en situaties goed aan en zo kan ik de juiste aandacht geven aan de groep en jou als individu.

Voel je welkom om via yoga jouw weg te bewandelen.