Kledingmerken

Yoga kleding

In samenwerking met Pinka heeft Teja yoga een webwinkel voor yoga kleding. We hebben verschillende merken, zoals Chapati, Tranquillo, en anderen.

Hieronder geven we een korte beschrijving van de verschillende merken.

In onze webwinkel: Chapati, Be different, be yourself

Chapati

Bij Chapati vinden ze eerlijke en duurzame kleding produceren de normaalste zaak van de wereld. Eigenlijk zou fairtrade en duurzame fashion vandaag de dag de nieuwe standaard moeten zijn.

De stoffen die Chapati gebruikt zijn 100% duurzaam. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en is GOTS gecertificeerd. Het GOTS label garandeert menswaardige werkomstandigheden en een eerlijk loon. Ook stelt het strenge eisen op het gebied van milieu.

Hoe het allemaal begon…

De wieg van de bedenker van Chapati stond in Iran. Als 19-jarige vluchtte hij naar Duitsland waar het hem opviel hoe weinig kleur er op straat was. Na wat omzwervingen wist hij zijn droom van een eigen kledinglijn te verwezenlijken. Het resultaat: een hip, kleurrijk, bio, vegan & fairtrade kledingmerk!

Logo Tranquillo voor yoga kleding op teja yoga

Tranquillo

Een Duits merk met een statement! Mode met een goed geweten. Er wordt gebruik gemaakt van bio-katoen, de produkten worden fair en transparant geproduceerd en het merk draagt dan ook het GOTS (Global Organic Textiele Standard) certificaat. Dames- en Yoga kleding voor de (mode)bewuste vrouw met een sterk karakter. Kijk hier voor onze collectie.

Logo LaLamour voor yoga kleding bij teja yoga

LaLamour

LaLamour is een merk voor vrouwen van alle leeftijden die van kleur, vintage en retro geïnspireerde kleding houden. De collecties kenmerken zich door fantasierijke prints en levendige kleuren. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit bohemian en retrostijlen en ontwerpt voor vrouwen die zichzelf durven te laten zien. Amour in de meest brede zin van het woord! Amour vanwege de fair trade, amour voor kleur, amour voor het leven, amour voor jou! Kijk hier voor onze collectie.

Nieuwsgierig?

Ik hoop u terug te zien in de webwinkel.