Webwinkel

Cadeau- en knipkaarten

In onze webwinkel kunt u cadeaukaarten kopen voor yoga lessen tijdens de reguliere lesuren van teja yoga. De cadeaukaarten zijn voor 2, 3 of 4 lessen. Daarnaast kunt u knipkaarten kopen voor de reguliere lessen. Deze knipkaarten zijn te koop voor een gereduceerde lesprijs en gelden voor 5 of 10 lessen. De knipkaarten hebben een geldigheidsduur van 3 maanden na de eerste les.

Yoga kleding

Binnenkort opent teja yoga in samenwerking met Pinka een webwinkel voor yoga kleding. We gaan maart 2020 van start, zodra onze eerste voorraad geleverd wordt. We starten met het merk Chapati.

Yoga draait natuurlijk in eerste instantie helemaal niet om fashion. Maar als je dan toch op zoek bent naar mooie yogakleding dan is het de moeite waard de yogacollectie van Chapati in onze webwinkel te bekijken. De heerlijke leggings, broeken en tops zijn gemaakt van organisch katoen en ook heel draagbaar naast de yogamat.

In onze webwinkel: Chapati, Be different, be yourself

Chapati

Bij Chapati vinden ze eerlijke en duurzame kleding produceren de normaalste zaak van de wereld. Eigenlijk zou fairtrade en duurzame fashion vandaag de dag de nieuwe standaard moeten zijn.

De stoffen die Chapati gebruikt zijn 100% duurzaam. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en is GOTS gecertificeerd. Het GOTS label garandeert menswaardige werkomstandigheden en een eerlijk loon. Ook stelt het strenge eisen op het gebied van milieu.

Hoe het allemaal begon…

De wieg van de bedenker van Chapati stond in Iran. Als 19-jarige vluchtte hij naar Duitsland waar het hem opviel hoe weinig kleur er op straat was. Na wat omzwervingen wist hij zijn droom van een eigen kledinglijn te verwezenlijken. Het resultaat: een hip, kleurrijk, bio, vegan & fairtrade kledingmerk!

Nieuwsgierig?

Binnenkort meer!
Ik hoop u terug te zien in de webwinkel.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close