Hatha yoga

Hatha yoga is een rustige vorm van yoga en is geschikt voor iedereen. Het richten van de aandacht op de ademhaling en het bewust voelen van het lichaam zorgt ervoor dat de concentratie toeneemt en de stroom losse gedachten in het hoofd afneemt. Daardoor wordt meer innerlijke rust ervaren. De verschillende yogahoudingen werken ontspannend voor het lichaam, de geest en de emoties. Het lichaam zal soepeler en sterker worden. Yoga brengt je dichter bij jezelf en het zal je helpen steeds beter te luisteren naar wat jij nodig hebt en wat goed is voor jou.

Een uur yoga is een uur met volledige aandacht bij je Zelf Zijn.

Een hatha yogales bestaat uit zittende, staande en liggende yoga-houdingen en wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

De hatha yoga lessen worden gegeven op maandagochtend van 10:00 tot 11:00, woensdagavond van 18:30 tot 19:30 en donderdagmiddag van 13:30 tot 14:30 in de Cityzen, Voorstad 65 te Goes.

Betaling geschiedt contant of per bankoverschrijving. Je kunt gebruik maken van de strippenkaarten.
Tarieven:

Strippenkaart  5X€ 50,-3 maanden geldig
Strippenkaart10X€ 90,-3 maanden geldig
Losse les 1X€ 12,-
Proefles 1X € 10,-Alleen contant of per tikkie
Kan één maal per persoon

De strippenkaarten kunnen gekocht worden in de webwinkel of via een bankoverschrijving. Voor bankoverschrijving het bedrag overmaken naar D.M. Böckling, rekeningnummer NL66 TRIO 0338811605 bij de Triodos bank, o.v.v je naam en lesdag. Bij aanschaf van een strippenkaart wordt deze overhandigd op de eerstvolgende les na ontvangst van de betaling.

Aanmelding graag via het aanmeldingsformulier, per e-mail of telefonisch.
E-mail: info@tejayoga.nl
Mobiel: 06-15332727

Zie voor de strippenkaart en de lessen ook de Huisregels en Algemene voorwaarden.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close