Hatha yoga

Hatha yoga is een rustige vorm van yoga en is geschikt voor iedereen. Het richten van de aandacht op de ademhaling en het bewust voelen van het lichaam zorgt ervoor dat de concentratie toeneemt en de stroom losse gedachten in het hoofd afneemt. Daardoor wordt meer innerlijke rust ervaren. De verschillende yogahoudingen werken ontspannend voor het lichaam, de geest en de emoties. Het lichaam zal soepeler en sterker worden. Yoga brengt je dichter bij jezelf en het zal je helpen steeds beter te luisteren naar wat jij nodig hebt en wat goed is voor jou.

Een uur yoga is een uur met volledige aandacht bij je Zelf Zijn.

Een hatha yogales bestaat uit zittende, staande en liggende yoga-houdingen en wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

De hatha yoga lessen worden gegeven op maandagochtend van 10:00 tot 11:00, woensdagavond van 18:30 tot 19:30 en van 19:45 tot 20:45 en donderdagochtend van 11:00 tot 12:00 in de Cityzen, Voorstad 65 te Goes.

Tarieven:

Lidmaatschapper maand € 33,75
Losse les1X€ 12,-
Proefles1X € 10,-Alleen contant of per tikkie
Kan één maal per persoon

Graag ontvang ik van de vaste deelnemers telkens uiterlijk op de 1e van de maand het maandbedrag op de rekening van D.M. Böckling, rekeningnummer NL66 TRIO 0338811605 bij de Triodos bank onder vermelding van je VOORNAAM en LESDAG.
Opzegtermijn voor de vaste deelnemers is minimaal één maand.

Losse lessen en proeflessen kunnen contant of per tikkie betaald worden.

Aanmelding graag via het aanmeldingsformulier, per e-mail of telefonisch.
E-mail: info@tejayoga.nl
Mobiel: 06-15332727

Zie voor betaling en de lessen ook de Huisregels en Algemene voorwaarden.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close