Zachte yoga (met een stoel)

Sthira sukham asanam – Stabiel en comfortabel is de houding (Patanjali, Yoga Sutra ii:46)

Deze stoelyoga les is een zachte vorm van yoga waarbij we gebruik maken van een stoel. Omdat het niet voor iedereen haalbaar is om (langere tijd) op de grond te zitten, is een stoel de meest logische uitkomst. Ook bij staande yogahoudingen zorgt de stoel voor meer houvast.
Voor ouderen is deze vorm van stoelyoga een aanrader! De houdingen zijn er op gericht de kwaliteit van het leven en de vitaliteit te verbeteren en te ondersteunen. Tevens vormt deze yogales een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden.

Yoga met een stoel bij Teja yoga biedt je de vertrouwde hatha yoga oefeningen. Je hebt plezier in het doen van yoga omdat we denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Een uur stoelyoga is een uur met volledige aandacht bij je Zelf Zijn.

Deze zachte yoga les wordt gegeven op maandagochtend van 11:30 tot 12:30 in Cityzen, Voorstad 65 te Goes. Zorg dat je gemakkelijke kleding en warme sokken draagt. De yogastudio bevindt zich op de begane grond.

Betaling voor vaste deelnemers met een lidmaatschap geschiedt per bankoverschrijving. Je kunt ook gebruik maken van de losse lessen. Deze worden contant of per tikkie afgerekend.
Tarieven:

Lidmaatschapper maand € 33,75
Losse les1X€ 12,-
Proefles1X € 10,-Alleen contant of per tikkie
Kan één maal per persoon

Graag ontvang ik van de vaste deelnemers telkens uiterlijk op de 1e van de maand het maandbedrag op de rekening van D.M. Böckling, rekeningnummer NL66 TRIO 0338811605 bij de Triodos bank onder vermelding van je VOORNAAM en LESDAG.
Opzegtermijn voor de vaste deelnemers is minimaal één maand.

Losse lessen en proeflessen kunnen contant of per tikkie betaald worden.

Aanmelding graag via het aanmeldingsformulier, per e-mail of telefonisch.
E-mail: info@tejayoga.nl
Mobiel: 06-15332727

Zie voor betaling en de lessen ook de Huisregels en Algemene voorwaarden.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close