Stoelyoga

Stabiel en comfortabel is de houding

Patanjali, Yoga Sutra 46

De stoelyoga les is een zachte vorm van yoga waarbij we gebruik maken van een stoel. Omdat het niet voor iedereen haalbaar is om (langere tijd) op de grond te zitten, is een stoel de meest logische uitkomst. Ook bij staande yogahoudingen zorgt de stoel voor meer houvast.

Voor ouderen is deze vorm van stoelyoga een echte aanrader! De houdingen zijn er op gericht de kwaliteit van het leven en de vitaliteit te verbeteren. Tevens vormt deze yogales een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden.

Wat kan je verwachten? Yoga met een stoel biedt je de vertrouwde hatha yoga oefeningen, alleen niet op de mat maar zittend op een stoel. We denken in mogelijkheden en niet in beperkingen! Bij binnenkomst is er altijd eerst tijd voor een praatje en een kopje thee, voor wie wil. De les wordt gestart met een aandachtsoefening en afgesloten met een korte ontspanning.

Deze zachte yoga les wordt gegeven op maandagochtend van 11:30 tot 12:30 bij Cityzen, Voorstad 65 te Goes. De yogastudio bevindt zich op de begane grond.