Yoga op maat

Yoga4You: privé yogalessen

Een privéles yoga is een goede manier om (weer) met yoga te beginnen. Je krijgt persoonlijke instructies die gebaseerd zijn op de behoeften van jouw lichaam en geest. Het helpt je om te gaan met het verkennen van jouw grenzen en mogelijkheden. Ook helpt het je om zelfvertrouwen terug te krijgen en te werken aan bewustwording van oude patronen. In een veilige omgeving, met persoonlijke begeleiding wordt je één op één (of indien gewenst één op meer) door de lessen heen begeleidt.
lees verder

Yoga2You: yoga op locatie

Teja yoga biedt ook yoga op locatie aan. De docent komt op een overeengekomen locatie om een yogales te verzorgen. De les is volledig afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Vooraf worden de doelen van de les besproken…
lees verder

Yoga@work: yoga op het werk

Yoga op het werk door Teja yoga kan bestaan uit een eenmalige yogasessie als onderdeel in de agenda van een bedrijfsevenement. Dit als aangename afwisseling tussen alle mentale inspanning die deze dag geleverd wordt.

Maar yoga op het werk kan ook een structurele aanvulling zijn om samen met uw medewerkers te werken aan hun gezondheid. U investeert met yoga op het werk in het welzijn van uw medewerkers. Teja yoga biedt toegankelijke oefeningen die binnen de werkomgeving kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast is er een mogelijkheid om door middel van een werknemerscontract de medewerkers gebruik te laten maken van de lessen die door Teja yoga worden aangeboden.

Vooraf wordt overleg gevoerd om de lessen af te stemmen op de behoeften van de opdrachtgever…
lees verder