Yoga@work

Bedrijfsworkshop

Yoga op het strand of bij je accommodatie? Teja yoga verzorgt een yogales of workshop hatha yoga op locatie. Heerlijk in de buitenlucht, met de voeten in het zand en de zon op je gezicht of juist meer in een groene omgeving. Binnen kan natuurlijk ook! Maak kennis met hatha yoga en ervaar dat het niet alleen ontspannen is, maar ook leuk om te doen! 

Maar wat te denken van een andere vorm van yoga. De workshop kan bijvoorbeeld in de vorm van stoelyoga gegeven worden. De deelnemers leren in de workshop yoga oefeningen die ze achter hun bureau kunnen uitvoeren. Zo blijven uw medewerkers ook tijdens het werk ontspannen.

De les of workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheid of ervaring met yoga.
Een workshop duurt tussen de 60 en 90 minuten en is mogelijk op diverse locaties door heel Zeeland.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We zouden dan graag een aantal dingen van u weten.

  • Waar en wanneer willen jullie de yogales of workshop?
  • Hoeveel tijd hebben jullie?
  • Hoeveel mensen gaan gebruik maken van de les of workshop?
  • Wat is de ervaring van de mensen?

Informeer naar de mogelijkheden!

We mailen je dan zo snel mogelijk terug!

Bedrijfsyoga

Nieuwe frisse energie opwekken tijdens een drukke werkdag, dat is het doel. Door de drukte van het dagelijks leven gaan we steeds vaker op zoek naar rust en ontspanning. Yoga kan hierbij helpen, het werkt als een soort resetknop voor je energie en draagt hierdoor bij aan een positievere werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een beter resultaat van de werkzaamheden.

Teja yoga kan yoga op het werk aanbieden om samen met uw medewerkers te werken aan hun gezondheid. U investeert met yoga op het werk in het welzijn van uw medewerkers. Teja yoga biedt toegankelijke oefeningen die binnen de werkomgeving kunnen worden uitgevoerd.

De oefeningen helpen de medewerkers o.a. bij:

  • Het reduceren van de negatieve effecten van stress
  • Een betere balans werk-privé
  • Een positievere werksfeer
  • Het bevorderen van een juiste (werk)houding
  • Het opbouwen van mentale en fysieke kracht
  • Meer passie en authenticiteit

De yogalessen kunnen op ieder moment van de dag worden verzorgd. De tijden voor de lessen worden in overleg met u afgestemd. Hierbij wordt rekening gehouden met uw specifieke situatie, werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.

Informeer naar de mogelijkheden!

We mailen je dan zo snel mogelijk terug!

Geponsorde yoga

Teja yoga biedt de mogelijkheid om door middel van een werknemerscontract de medewerkers gebruik te laten maken van de lessen die door Teja yoga worden aangeboden.

Informeer naar de mogelijkheden!

We mailen je dan zo snel mogelijk terug!